2015 A kecske éve, kínai horoszkóp

A kecske éve 2015. február 29-én veszi kezdetét. A kínai horoszkópban a kecske a Yin energia, a béke és a nyugalom szimbóluma. Ez az energia nyomja rá a bélyegét 2015-re, ahol a harmonikus együttlété és a béke fenntartásáé lesz a főszerep. Végre elkezdődhet a gyógyulás időszaka. Sikerül felülkerekedni az olyan erőkön is, amik a békés együttélés gátolják.

Sok asztrológus szerint a Kecske éve gátat szabhat a már egy ideje fokozódó társadalmi ellentéteknek, a növekvő feszültségnek. Bár ez nem azt jeleni, hogy egy varázsütésre megszűnik minden harag és ellentét. Ez természetesen lehetetlen, de mindenképpen megakadályozza, hogy az indulatok, túlnőjenek egy bizonyos ponton, ahol az irányítás már kicsúszhat a kezünk közül.

“Én egy passzív szemlélődő vagyok,
ki fátylat borít a múltra.
A jóság hoz nekem szerencsét
hiszek az emberekben.
Az én csészém sohasem üres, és hűséges vagyok,
megbízom másokban,
mert kecske vagyok.”

A kecske békés energiája mindent átsző majd. Ezért, az emberi kapcsolatok minden formájában jelentkezni fog a harmóniára és a békességre való törekvés. Régi ismerősök tűnhetnek fel újra, kik végre lezártak magukba egy vélt, vagy valós sérelmet. Családtagok fordulnak ismét majd egymás felé és teszik meg az első lépéseket, hogy egy új és jobb minőségű kapcsolatot építsenek ki. 2015-ben a kínai asztrológia jóslata alapján végre elkezdődik egy nagyszerű gyógyulási folyamat, ami alulról indulva szép lassan terjed ki, és lesz hatással az egész emberiségre. Nem csak a mindennapi kapcsolatainkra kell ilyenkor gondolni. Ez az energia kihatással lesz majd a világ gazdaságára, és a nagypolitikai viszonyokra is.
kecske éve
Azonban még az ilyen pozitív energiák hatása alatt is, amit a kecske békés természete hordoz, sem kerülhetjük el a viharosabb időszakokat. Így van ez 2015-ben is. A kínai horoszkóp a legkritikusabb időszakot március 20 és április 20 közé teszi a Sárkány időszakára. De ugyancsak kritikus időszak várható még 2015. december 22- és 2016 január 20 között is. Nagy eséllyel üti majd fel a fejét egy súlyos fenyegetés. De bármennyire is feszültek lesznek ezek az időszakok, a kecske nyugodt energiája oldja majd a feszültséget és megakadályozza majd a nagyobb konfliktusok kibontakozását.