2016 A majom éve kínai horoszkóp

2016 majom éveA Majom jó és rossz tulajdonságai egyesülnek a 2016-os esztendőben, amikor is bármi megtörténhet! Nincs sok értelme javakat felhalmozni, vagy precíz tervekkel előállni. A Majom befolyás mindent mozgásban fog tartani. A dolgok beteljesülése csakis az egyes emberek igyekezetén fog múlni. Politikai forrongások vagy csoportos megmozdulások nem valószínű, hogy felütnék a fejüket a jövő évben.

Ez a szemtelen állatka bőséget, és motivációt hoz magával, méghozzá a fénynél is sebesebben. Megnöveli a bennünk rejlő humort, szellemességet és javítja a kommunikáció áramlását, és segít méltósággal és könnyedén elviselni a feszültebb perceket. Az üzleti vállalkozások felvirágoznak és a kockázatoktól nem kell tartani. A Majom megajándékoz minket újszerű és eredeti módszerekkel a régi gondjaink megoldására. Aki rá mer lépni a még ki nem taposott ösvényre, annak kedvezni fog ez az év.

Légy felkészülve az üres fecsegésre és a megtévesztő beszédre. Rengeteg szellemi energia fogja ellepni az életünket, így érdemes újratervezni az edzés és étrend szokásainkat egészségünk érdekében. Senki nem hanyagolhatja el ennek fontosságát, hiszen ismerjük a mondást: ép testben ép lélek! A feszültségek levezetésére kiváló módszer a futás, úszás vagy a jóga. Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkezdeni!
2016 a majom éve egy igazán optimista év lesz, ahol a politikai fejlődés, az ingatlanpiac megerősödése és a személyes anyagi sikerek sem maradnak el, azonban számolnunk kell rejtett veszélyekkel is. Mindenki igyekszik ravaszan a legjobb üzleteket megkötni és megütni a főnyereményt, de közben nem szabad megfeledkezni arról, hogy az ésszerű döntésekkel többre mehetünk, mint az érzelmi alapon elkövetett baklövésekkel. Kilátásban van némi viszálykodás is, így semmit sem szabad készpénznek venni, legyen az akár otthoni vagy munkahelyi ügy.
majom eve 2016
2016 a majom éve igen kedvező lesz az új vállalkozásokhoz, a kockázatvállaláshoz és a lázadó ötletekhez. Itt a bátorság, a tettek és a hű elköteleződés ideje, mert a legtöbb vállalkozás sikeres lehet a Majom évében. A hiszékenyeknek érdemes felvértezni magukat a szélhámosok ellen, mert csak az éles elméjűek és a szemfülesek járhatnak sikerrel.

A magánéletben is haladjunk gőzerővel előre. Tegyünk merész lépéseket a vágyaink felé. Csak az nyerhet nagyot, aki mer kockáztatni. Hagyd, hogy elárasszanak az ötletek, légy újító a munkádban és ne nézz vissza.
A Majom évében mindenki a saját szakállára fog dolgozni. Nézzünk szembe a ténnyel, hogy csak magunkra számíthatunk. Azok, akik egy csoport szárnyain akarnak felemelkedni, csalódni fognak.

2016-ban nagyszerű évre számíthatnak a patkány, a sárkány és a majom csillagjegyben születtek. Könnyen boldogulnak majd a kecske, nyúl, bivaly, kakas, és a , jegyűek. De sajnos ez már nem mondható el a tigris, a kígyó, a kutya, és a disznó csillagjeggyel rendelkezőkre. A nyulak a pénzügyeikre, a kecskék meg az egészségükre figyeljenek oda nagyon 2016-ban a majom évében.