Halak horoszkóp 2016

heti, havi horoszkópJövőre rengeteg nagyszerű lehetőség vár rád, és csak a képességeiden múlik majd, hogy ki tudod-e őket aknázni. Inkább két lábbal állsz majd a földön, így a kreativitást igénylő tevékenységek nem lesznek ínyedre. A 2015-ben megálmodott ötletek jövőre valóra válnak, és a korábban felhalmozott spirituális energiáidnak köszönhetően a 2016-os év bővelkedni fog a sikerekben. Válogatnod kell majd a lehetőségek közül melyekkel találkozol, mivel nem mindegyik passzol a vérmérsékletedhez. Csak olyan fába vágd a fejszéd, amivel meg is tudsz birkózni.

Halak szerelmi horoszkóp 2016

Az előrejelzésed szerint az idén tapasztalt párkapcsolati nehézségek jövőre köddé válnak. Március és július között számíthatsz új szerelemre. A régi párkapcsolatoknak is kedvezni fog ez az időszak. Szeptember és november között kísérteni fognak az elmúlt szerelmek kísértetei, de ne hagyd hogy megzavarják a köztetek lévő harmóniát. A házasok számára 2016 egy romantikával és szenvedéllyel teli év lesz.

Halak karrier horoszkóp 2016

A jövő év kiválóan alkalmas lesz új vállalkozások elindítására vagy a régiek kiterjesztésére. Minden kétely és habozás nélkül hozd meg a döntéseidet. Vizsgáld meg a terveidet mielőtt megvalósítanád őket, különösen a májust megelőző időszakban. Azok a Halak, akik művészi pályán vannak meglepő mértékű népszerűségre tehetnek szert. Az utolsó negyedévben learathatod az üzleti babérjaidat.

Halak pénzügyi horoszkóp 2016

Pénzügyi szempontból igen jó év elébe nézel. A horoszkópod óva int az év eleji túlzott költekezéstől. Júniusig elég bevételre teszel szert, hogy kifizethesd az függőben lévő hiteleidet. Az év végére tervezd az új vállalkozásokat és új módszereid kidolgozását, hogy biztosíthasd ezek sikerét.

Halak egészség horoszkóp 2016

2016 folyamán kiváló egészségnek fogsz örvendeni. Április és szeptember között kisebb lelki megrázkódtatások miatt lehetnek kellemetlenségeid. Tarts szünetet és lazíts amennyit csak lehet ez idő alatt.

Halak család horoszkóp 2016

A kapcsolatod a családoddal és barátaiddal békés lesz, és inkább spirituális jellegűvé válik.

Kínai horoszkóp 2016: gyere és nézd meg a Kínai horoszkópodat is!!!

halak horoszkop 2016