Kínai horoszkóp kecske 2016

kínai horoszkóp kecskel 2016A 2016-os kínai horoszkóp szerint az elsődleges célod az anyagi és családi helyzeted megszilárdítása lesz. A bolygók állása segíteni fog neked ebben. Arra fogsz törekedni hogy megalapozd a jövőd és kiküszöbölj minél több lehetséges gondot. Lehetőséged lesz nagy változtatásokra és hatalmas fejlődésre is a Majom évében.
Májusig a Kecskék minőségi időt lesznek képesek a szeretteikkel tölteni, és törekedni fognak a harmóniára a családjukban. A családod megad minden támogatást a karrieredhez az utolsó negyedévben.
Fontos lesz odafigyelni arra, hogy uralkodj az érzelmeiden, és hogy ne tűzz ki olyan célokat amiket nem fogsz tudni teljesíteni. Különösen igaz lesz ez október és november hónapban. Ne hagyd, hogy a főbb céljaidról bármi is elterelje a figyelmed.

Kecske szerelmi horoszkóp 2016

Jövő február és november között elmélyülhet és javulhat jelenlegi kapcsolatod, ha hajlandó vagy energiát belefektetni. Jó eséllyel megerősítheted majd a köztetek levő köteléket, akár a már meglévő társaddal, akár a jövőbeli partnereddel. A kisugárzásod, és kedves szavaid fogják magadhoz vonzani a partneredet, és harmóniát teremteni a kapcsolatodban.
Ha még egyedülálló vagy, számíthatsz rá, hogy a párodat egy baráti összejövetelen, partin vagy ünnepségen fogod megtalálni. Ne mondj nemet egy meghívásra sem! Az internetes társkeresőket is érdemes kipróbálni.
Minden félreértésre megoldást fogsz találni a partnereddel és gyengéd érzelmek fűznek majd össze vele. Őszintén mutasd ki az érzelmeidet és nyíltan közvetítsd felé a vágyaidat. Utazzatok el együtt valahová, hogy lássátok, hogy jöttök ki más környezetben. A szerelmi életed a Majom évében nagyon romantikus és szenvedélyes lesz. Gyermekáldásra is alkalmas lesz a 2016-os év a kínai horoszkóp alapján. Május és október között egy régi kapcsolat szelleme kísérthet, légy óvatos.

Kecske karrier horoszkóp 2016

Jövőre lesz bátorságod megvalósítani azokat a terveidet, amiket eddig nem mertél. Lehetőséged nyílik használni az újító lelkületedet a munkádban. Mielőtt belevágnál a tervezett vállalkozásokba, meg kell győződnöd arról, hogy mindent alaposan körüljártál és megterveztél-e. Nagyobb kihívásokkal is találkozhatsz miközben a céljaid felé haladsz, de ne hagyd hogy elriasszanak. Erősítsd meg magad lélekben az eljövendő sikereid érdekében. Bátorsággal és eltökéltséggel bármit elérhetsz a kínai horoszkóp 2016-os előrejelzése alapján.

Kecske pénzügyi horoszkóp 2016

A majom évének az elején bőséges jövedelemre számíthatsz. Szeptember és október között elemezd ki a pénzügyi helyzeted és változtass a stratégiádon ha szükséges. Ez az időszak új befektetésekhez is alkalmas lehet.
Megfontoltabban és eltökéltebben kell kezelned a pénzt, ha nagyobb bőségre vágysz. Egyébként jó évnek nézel elébe, ha hagyod hogy a dolgok a maguk ütemében haladjanak.
A legnagyobb bevételre június és december között számíthatsz.

Kecske egészség horoszkóp 2016

2016 elején ragyogó lesz a lelki egészséged, ami pozitívan fog hatni a testedre is. A 2015-ös évhez képest sokat fogsz javulni és erősödni. Az első negyedévben karban kell tartanod magad, szedj vitaminokat és ásványi anyagokat. Kezdj el uszodába járni, vagy bármilyen vízi sportot űzni! Óvakodj a sérülésektől és mindig tarts otthon elsősegély készletet! Májusban különösen vigyázz, hogy ne hajtsd túl magad és szánj a szokásosnál is több időt a lazításra!

Kecske család horoszkóp 2016

A gyerekek jó hatással lesznek a családi légkörre a lelkesedésükkel és pozitív szemléletükkel. Harmonikus és boldog lesz a családi életed a Majom évében.