Merkúr kvadrátot alkot a Marssal – Aszto Hírek

Március 5-én A Merkúr és a Mars kvadrátot alkot, ami sokunk számára okoz kisebb nagyobb kihívásokat. Az események felgyorsulnak, az emberek ingerlékenyebbekké válhatnak ezen időszak alatt. Sokszor érezheted majd úgy hogy nincs kellő időd megfontolni egyes döntésedet, mindenki választ vár tőled.

Hiába vagy nyugodt és kiegyensúlyozott ha a környezetedből folyamatos támadásnak vagy kitéve. Erősnek kell lenned ezekben az időkben. Az önfejűség, makacsság, és folytonos igazságkeresésed csak olaj lehet a tűzre. Tedd félre az egódat és ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, és mivel sérteget.
szomoru
Ebben a kritikus időszakban számolnod kell azzal is, hogy rég elfeledett sérelmek törnek újra a felszínre. De természetesen ezt nem csak másoktól kell várnod. Lehet, hogy benned van egy tüske, ami most mindennél fájdalmasabban kezd majd el szúrni és nem tudod ebből fakadó haragodat magadban tartani. A rossz az egészben hogy az ilyen kiélezett helyzetekben minden vita csak felesleges.

Persze nagyon nehéz olyankor ellenállni és nyugodt maradni, ha folyamatosan ingerültséget érzünk magunk körül. Teljes egészében nem is lehet felkészülni ezekre a helyzetekre, ezért a legtöbb, amit ilyenkor tehetünk, ha egy kicsit vissza húzódunk. Ha nem akarod magadat felesleges vitáknak, kellemetlenségeknek kitenni, akkor halassz el minél több dolgot. Tervezz valami magányos tevékenységet otthon.

Merkúr Mars kvadrát 2016-ban

2016 Március 5
2016 Július 29
2016 Szeptember 12
2016 Október 13