Mi vár ránk áprilisban? – Asztro Hírek

Az alábbi kis cikkünkbe megnézzük mik azok a fontosabb égi események áprilisban, amik nagyobb hatással lehetnek ránk, és akár döntő mértékben befolyásolhatják az életünket. Alig kezdünk neki az áprilisnak máris itt van ez első nagyobb esemény a 7-én érkező újhold a kosban.
mi vár ránk áprilisban

Április 7. Újhold a Kos 18. fokán

Az áprilisi újhold a retrográd Szaturnusszal karöltve teremt kapcsolatot a múlt és a jelen között. Az újhold egy 28 napos ciklus végét és egy új kezdetét jelzi. Itt az idő, hogy számításba vedd a régi rossz szokásaidat, beidegződéseidet és új módszereket és dolgokat fedezz fel az életedben. Ez az időszak a legalkalmasabb az újrakezdésre. Fogj papírt és ceruzát és írj egy listát a tennivalóidról.
Azonban vigyázz, mert ez az impulzív és lelkes viselkedés, és hozzáállás még nem azt jelenti hogy az összes terved sikeres is lesz. Ne várj túl sokat nehogy csalódás érjen. Főleg, hogy ezután hamarosan megkezdi a Mars retrográd mozgását.

Április 17-én a Mars megkezdi a retrográd mozgását

Mars április 17-én megkezdi a retrográd mozgását a nyilas 9. fokán. Mint bizonyára tudjátok ezt gyakran okoz frusztrált időszakot, ami igencsak próbára teszi a türelmünket. Érdemes odafigyelni az egészségünkre is ebben az időben. Ugyanis hajlamosak lehetünk túlhajszolni magunkat, ami gyengítheti az immunrendszerünket. Ne légy türelmetlen és fogadd el, hogy most nem olyan ütemben fognak haladni a dolgok, mint ahogy azt Te várnád. Légy rugalmas amennyire csak bírsz, hogy minél könnyebben túlegyél ezen az időszakon.

Április 18 Plútó retrográd mozgásba kezd a Bak jegyében

A Plútó hátráló mozgása gyakran hozhat az életedbe gyökeres változást. Olyan élethelyzet elé állíthat téged, ami rákényszerít arra, hogy megváltoztassuk életünk bizonyos területén a nézeteinket. Ezek a változások sokkal mélyebbre hatolnak mint ahogy azt megszokhattunk gyakran hoz teljes megújulást. Ez a megújulás járhat fájdalommal, veszteség érzésével. Hiszen ahhoz, hogy valami újnak adjunk helyet az életünkben előtte rombolnunk kell. Ne próbálj ellen állni a változásnak. Ne ragaszkodj görcsösen a már nem működő dolgokhoz.

Április 22 Telihold a Skorpióban

A Telihold segít a figyelmünket a párkapcsolatainkra koncentrálni. Emellett még ez az időszak az, ahol az újhold idején elindított terveink kezdenek beérni és learathatjuk a kemény munka gyümölcsét.

Április 28 a Retrográd Merkúr

A retrográd Merkúrt legnagyobb hatással a kommunikációnkra, a társaskapcsolatainkra van. Gyakran keveredhetünk félreérthető szituációkba. De utazásunk során is felmerülhetnek problémák. Gyakrabban késhetünk el megbeszélésekről, találkozókról. Ezekben az időkben nehezebb tartani a határidőket. Azon se lepődj meg ha kisebb bosszantó technikai problémák fogják majd nehezíteni a munkádat. Ezért ebben az időszakban kiemelten figyelj oda, hogy kinek mit mondasz. Soha ne reagálj elhamarkodottan, mert még a legjobb szándékú megjegyzéseidet is vehetik provokációnak. Kétszer is ellenőrizd a leveleidet, hogy biztosan mindenre válaszoltál-e amire kellett. Ha teheted halassz el minden fontosabb megbeszélést. A nagyobb beruházásoknak, vásárlásoknak sem kedvez ez az időszak. Nagyobb utazás, vagy hétvégi kirándulás előtt pedig gondosan ellenőriztesd az autód műszaki állapotát.

Leave a Reply

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük