Rúnajóslás ingyen

Rúnajóslás és a rúnákról egy kicsit bővebben.

A rúnákat a legenda szerint a kandináv harcosok Istenének Odinak köszönhetjük. A mitológia szerint egy Yggdrasil fára (tudás fája, világ fa) kötözve kellett kilenc napon át lógnia. Ez volt az ára, hogy bölcsebbé váljon. Az itt eltöltött idő olyan tapasztalatokkal, és felismerésekkel ruházta fel őt, ami hozzásegítette ahhoz, hogy megalkothassa a rúnákat. Ezek a rúnák segítették a viking embereket, az útjaik során. Egyes darabjait tárgyakba vésték, fegyverbe, vagy amulettbe, hogy így védje a viselőjét.

A rúnák segíthetnek nekünk, hogy jobban megismerjük önmagunkat, és a környezetünket. A kérdéseinkre útmutatást kaphatunk álltaluk.
A rúnajóslás során olyan tendenciákra derülhet fény, amikre érdemes oda figyelni. De mindenkit óva intünk attól, hogy ha számára igen kedvező jövőképet olvas ki belőlük, akkor elkényelmesedjék. A rúnajóslás, mint már említettük, a lehetséges legnagyobb eséllyel bekövetkező történést vázolja fel. De hogy ez el is jöjjön, azért bizony tennünk is kell! Sohasem szabad hátradőlve szemlélni az eseményeket. De mindenképpen megnyugtató lehet az a gondolat, hogy a törekvéseinket nagy eséllyel követi majd a siker. De óvatosságra is inthet minket, amivel esetleg sok felesleges elpocsékolt energiától védhet meg minket. A bővebben szeretnél még a rúnajóslásról olvasni, és érdelek a skandináv mitológia akkor nézd meg ezt is: Skandináv mitológia