Vízöntő horoszkóp 2016

heti, havi horoszkópA jövő évi horoszkópod azt mutatja, nagyszerű éved lesz arra, hogy új ismeretségeket köss és jó barátokra tegyél szert. Nem félsz majd meghátrálni a konfliktusok elől, azonban ez nem lesz feltétlenül jó hatással a karrieredre. Ne feledkezz meg a részletekről sem, amikor nagyobb tervek kivitelezésén dolgozol. A környezeteddel folytatott viszonyban meg kell találnod az egyensúlyt a rámenősség és kedvesség között. Ha új barátokat vagy párkapcsolatot keresel, a hűség legyen a legfontosabb szempont. A munkahelyedre becsempészhetnél egy kis kreativitást, hiszen már régóta esedékes lenne néhány idejétmúlt módszert lecserélni.

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2016

A szerelem kiemelt helyet fog élvezni az életedben 2016 folyamán. A párok kapcsolata harmonikus lesz március és július között. Augusztus és október között a kapcsolatotok érzelmileg elmélyülhet. Az egyedülálló Vízöntők új kapcsolatokat kezdhetnek ez idő alatt de az igazi decemberig nem lép be az életükbe. Ha tartós párkapcsolatra vágysz ne becsüld alá a köztetek lévő szexuális összhang jelentőségét. A komoly lépéseket és a gyermekvállalást novemberre érdemes tervezni.

Vízöntő karrier horoszkóp 2016

2016 ideális év lesz az új vállalkozások elindítására. Meg fogod kapni a szükséges támogatást és együttműködést másoktól. Júniusra a szorgalmad szemmel látható eredményt fog létrehozni. Sokkal magabiztosabbnak és diplomatikusabbnak kéne lenned a munkahelyeden. Amikor az ügyeidet intézed ne feledkezz meg azok jogi következményeiről és feltételeiről. A régi kapcsolataid hasznosnak fognak bizonyulni amikor a függőben lévő feladataidon dolgozol.

Vízöntő pénzügyi horoszkóp 2016

Az előrejelzésed alapján a rövid távú anyagi tervek megvalósítására az év eleje lesz a legalkalmasabb. Április-május környékén rengeteg kiadásod lesz, melyek miatt jelentősen megcsappan majd a költségvetésed. Júniusra megszilárdul majd az anyagi helyzeted, innentől viszont egy szigorú tervet követve kéne egyensúlyban tartani a bevételeidet a kiadásaiddal. Tartózkodj attól hogy a jegyed vizes jellegéből adódóan a léha költekezési vágy elmossa a pénzedet.

Vízöntő egészség horoszkóp 2016

Április és október között szinte minden energiádat le fogja szívni a munkád. Bírnod kell idegekkel, különben könnyen kikészülhetsz. Ügyelj a lelki egészségedre, próbálj meg szabad perceidben meditálni vagy alkalmazd az autogén tréninget.

Vízöntő család horoszkóp 2016

Nagyszerű lesz a kapcsolatod a családoddal és gyerekeiddel az év folyamán. Talán egy kicsit hajlamos leszel elhanyagolni őket. Bátran tervezhettek új családtagot is jövőre.

Kínai horoszkóp 2016: gyere és nézd meg a Kínai horoszkópodat is!!!

vízönő horoszkop 2016